The smart Trick of https://evisatraveller.mfa.ir/fa/request/applyrequest/ That Nobody is Discussing

۳در مرحله بعد بر روی دکمه (درخواست فردی روادید) کلیک کنید.

ارتباط با ما ارتباط با وزارت امور خارجه ارتباط با ما ارتباط با ما ارتباط با وزارت امور خارجه

مطالعه مقاله زیر جهت آشنایی با مقررات و قوانین مربوط به اخذ تابعیت ایران توصیه می شود:

نام دیگر سامانه تاک که برای ارائه خدمات کنسولی به ایرانیان مقیم خارج راه اندازی شده، سامانه میخک می باشد. مطالعه مقاله زیر، برای آشنایی با این سامانه توصیه می شود:

۱مرورگر دستگاه خود را باز کرده و عبارت (سامانه روادید الکترونیکی ایران) را جست و جو نمایید.

اشخاص حقیقی check here که تابعیت یکی از دولت های خارجی را داشته و هم چنین قصد سفر به ایران را دارند، می توانند با مراجعه به بخش (درخواست فردی روادید) سامانه روادید الکترونیکی جمهوری اسلامی ایران و با وارد کردن اطلاعات مربوط به نوع روادید، ملیت و نوع گذرنامه و سایر اطلاعات هویتی، درخواست ویزا دهند.

هنگامی که یک فرد قصد دارد تا از کشور خود به کشور دیگری سفر کند، در کنار اموری مانند گرفتن پاسپورت، باید برای اخذ اجازه ورود از دولت کشوری که قصد سفر به آن را دارد، اقدام نماید.

همانطور که نحوه درخواست و پیگیری پاسپورت در میخک برای ایرانیان مقیم خارج از کشور، تابع مقررات خاصی می باشد،  نحوه ثبت درخواست ویزا در سامانه روادید الکترونیکی جمهوری اسلامی ایران برای خارجیان نیز تابع فرآیند خاصی بوده که لازم است برای پذیرش درخواست رعایت شود.

این اجازه ورود و فعالیت در موضوعی خاص همچون سفر تفریحی ، کار و تحصیل، در قالب یک سند صادر شده که به آن سند، ویزا یا روادید گفته می شود. 

وزارت امور خارجه در سال های اخیر ، در کنار راه اندازی سامانه ای با عنوان سامانه میخک یا سامانه تاک در جهت ارائه خدمات کنسولی به ایرانیان مقیم خارج  از کشور، سامانه روادید الکترونیکی را نیز در جهت ارائه خدمت کنسولی صدور ویزا به خارجیان تاسیس نموده است.

سازمان ها و نهادهای دولتی که بنابر مناسبت های مختلف، میزبان مقام های سیاسی خارجی در کشور می باشند، می توانند از طریق قسمت سازمان ها و نهادهای دولتی سایت روادید الکترونیکی جمهوری اسلامی ایران، درخواست مربوط به ویزای الکترونیکی برای مقام های خارجی میهمان را ثبت نمایند. 

- چنانچه درخواست روادید رد شود، هزینه پرداخت شده قابل برگشت نخواهد بود.

خانواده ازدواج طلاق مهریه نفقه حضانت سایر موضوعات خانواده عقود و قراردادها بیع اجاره رهن وقف ضمان بیمه سایر عقود حقوقی مالکیت ارث وصیت کار و استخدام ثبت احوال سایر موضوعات حقوقی کیفری سرقت قتل ضرب و جرح رابطه نامشروع کلاهبرداری خیانت در امانت جعل جرایم رایانه ای سایر موضوعات کیفری تجاری شرکت ها اسناد تجاری ورشکستگی امور بانکی تجارت بین الملل مالیات مجوزها سایر موضوعات تجاری آیین دادرسی آیین دادرسی مدنی آیین دادرسی کیفری ادله اثبات دعوی مراجع دادگستری آشنایی با مراجع قضایی آشنایی با مراجع غیر قضایی انواع اوراق قضایی

۲در صفحه جدید، بر روی دکمه (ثبت درخواست روادید) که در تصویر با فلش قرمز رنگ مشخص گردیده، کلیک نمایید.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *